Subskrypcja odnawia się automatycznie w pierwszym dniu nowego cyklu.

W planie rocznym - po zakończeniu opłaconego cyklu - nie wcześniej niż po roku od daty zakupu planu.
W planie miesięcznym - po zakończeniu opłaconego cyklu - nie wcześniej niż po miesiącu od daty zakupu planu.

Odnowienia automatyczne możesz przerwać w każdej chwili.

Jeśli płatność dokonywana jest przy użyciu karty kredytowej lub debetowej, subskrypcję anulujesz w Ustawieniach Profilu. Wystarczy usunąć kartę.
Jeśli płatność dokonywana jest za pośrednictwem PayPal, subskrypcję anulować musisz w Twoim koncie PayPal.
Czy ten artykuł był pomocny?
Anuluj
Dziękuję!